Malzemeler:
·
3 yk yulaf kepeği veya yulaf kepeği karışımı
·
2 yk süt tozu
·
1 yumurta
·
2 yk tatlandırıcı
·
1 paket kabartma tozu
·
1 tatlı kaşığı kakao
·
4-5 damla vanilya aroması
üstü
için:
·
1 yk nescafe
·
1yk tatlandırıcı
·
1bardak süt
Hazırlanışı:
Bütün kek malzemeleri karıştırılır ve kalıba alınır. İstenirse
fırında 175 derecede 40 dk istenirse tencerede fincan kek usulü 20 dk
pişirilir. soğuduktan sonra ters çevrilen kekin üzerine süt, tatlandırıcı ve
kahve ile yaptığımız sos sıcak sıcak dökülür. Soğuduktan sonra servis edilir...(MEYVELER GÜÇLENDİRMEDE KULLANILABİLİR)